Pàgina d'inici > Noticies

La Sagrada Bíblia, en versió oficial de la Conferencia Episcopal Española

S’ha realitzat una edició especial, que ha sortit també en edició digital, amb motiu de l’Any de la Fe La Sagrada Biblia. Versión Oficial de la Conferencia Episcopal Española compta amb dues noves edicions que, com les anteriors, han estat publicades per la Biblioteca d’Autors Cristians (BAC). Es tracta d’una edició especial amb motiu de […]

S’ha realitzat una edició especial, que ha sortit també en edició digital, amb motiu de l’Any de la Fe

La Sagrada Biblia. Versión Oficial de la Conferencia Episcopal Española compta amb dues noves edicions que, com les anteriors, han estat publicades per la Biblioteca d’Autors Cristians (BAC). Es tracta d’una edició especial amb motiu de l’Any de la Fe i, per tant, també amb una edició digital (ebook).

Aquesta edició especial està concebuda per a ús pastoral i es distribuirà, sota demanda, a tots els centres d’activitat pastoral que ho sol·licitin ja que no sortirà a la venda en llibreries. Té un preu de 4,90 euros i ve acompanyada d’una carta escrita expressament per a l’ocasió per Mons. Martínez Camino, Secretari General de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE).

Per la seva banda, l’edició en digital ja està accessible des de fa un mes en els mitjans habituals de difusió de llibres electrònics. Tant el seu text com les notes es corresponen amb l’edició popular impresa i es pot adquirir a un preu de 6,99 euros.

Amb aquesta nova edició, es pretén posar a disposició dels fidels la Bíblia en un format més accessible i més econòmic.

T'interessarà ...