Pàgina d'inici > Noticies

La pobresa deixa empremta!

‘Efectes de la Pobresa’, nova campanya de denúncia de l’ONG Mans Unides Amb la campanya “Efectes de la Pobresa”, Mans Unides vol fer visible com les situacions de pobresa afecten la situació física de les persones Els gairebé 850 milions de persones que passen fam al món i la situació de pobresa, explotació, malaltia i […]

‘Efectes de la Pobresa’, nova campanya de denúncia de l’ONG Mans Unides

Amb la campanya “Efectes de la Pobresa”, Mans Unides vol fer visible com les situacions de pobresa afecten la situació física de les persones

Els gairebé 850 milions de persones que passen fam al món i la situació de pobresa, explotació, malaltia i injustícia que pateixen molts éssers humans, han impulsat a Mans Unides ONG a llançar la iniciativa “Efectes de la Pobresa”.

Entrant al web d'”Efectes de la Pobresa”, es pot accedir a un simulador en el qual, pujant una foto d’un rostre, l’usuari pot utilitzar fins a quatre filtres especials per tal de veure reflectit en la seva cara els efectes de la fam, l’explotació, la malaltia i la injustícia. La foto resultant es podrà compartir a xarxes socials com Facebook, Twitter, etcètera.

El rostre principal d’ “Efectes de la Pobresa” el posa Inma Cuesta, la popular actriu de la sèrie “Águila Roja”.

La pobresa i la seva marca física

La vida que es porta deixa un indeleble impacte en l’aspecte físic de les persones. Serveix d’exemple l’envelliment prematur que va patir, en només 18 anys, la cèlebre nena afganesa (Sharbat Gula) protagonista de la històrica portada de National Geographic.

image

Que la pobresa deteriora el físic i les capacitats físiques de les persones és una cosa que Mans Unides porta gairebé sis dècades veient en primera persona.

“Des de Mans Unides, i tenint en compte el difícil que és aquests dies cridar l’atenció sobre la pobresa fora de les nostres fronteres, hem vist oportú i necessari crear la campanya “Efectes de la Pobresa”, per fer possible que cada persona pugui experimentar aquest deteriorament físic que suposa viure en un país empobrit, i els efectes que la fam, l’explotació, la malaltia i la injustícia causen en les nostres vides”, assegura Ignacio Ussia, responsable de l’Àrea de Comunicació de Mans Unides ONG. 

T'interessarà ...