Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

La paraula de Déu en la comunitat

L'Associació Bíblica de Catalunya presenta la nova edició de la Bíblia Catalana Interconfessional, editada per Centre de Pastoral Litúrgicl

Un llibre obert a la comunitat del poble de Déu. Sota aquest pretext s’ha publicat la “Bíblia de la Comunitat”, la nova edició de la Bíblia Catalana Interconfessional presentada dimarts a la Parròquia de Santa Anna.

L’acte de presentació d’aquest nou text bíblic va comptar amb la presència del president de l’Associació Bíblica de Catalunya, Joan Magí i el president del Centre de Pastoral Litúrgica, Jaume Fontbona. També cal destacar la presència d’Agustí Borrell, Provincial dels Carmelites i professor de la facultat de Teologia i Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya.

La Comunitat cristiana
Armand Puig va comentar el següent: “L’hem titulada Bíblia de la Comunitat perquè entenem que la Bíblia és un llibre obert a la comunitat del poble de Déu. El poble de deu reunit en assemblea litúrgica i el poble de déu a la casa, la llar”. D’altra banda, Agustí Borrell també va voler destacar la importància d’aquesta nova edició dirigida al poble de Déu: “S’ha fet una nova edició en format gran, amb una presentació molt bella , molt estètica, perquè l’objectiu és que, com diu el títol, sigui la bíblia de la comunitat, una Bíblia que pugui ser aliment per  ala vida de les comunitats cristianes i també de les famílies”. 

D’altra banda, l’artista Perico Pastor, va parlar de la seva contribució artística a aquesta nova edició. Ja és el quart cop que il·lustra la Bíblia, sempre tenint en compte el text i la vessant educativa.

En definitiva, la paraula de Déu oberta a la comunitat, una publicació amb el text Bíblic de sempre, ara dotat d’una gran sensibilitat artística.

 

 

T'interessarà ...