Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

La nit dels testimonis

Recordar els cristians perseguits per la seva fe. Aquest és el principal objectiu de la “Nit dels testimonis” que la Delegació de Pastoral de Joventut organitza conjuntament amb Ajuda a l’Església Necessitada

Recordar els cristians perseguits per la seva fe. Aquest és el principal objectiu de la “Nit dels testimonis” que la Delegació de Pastoral de Joventut organitza conjuntament amb Ajuda a l’Església Necessitada. L’encontre tindrà lloc el proper 8 de maig a les 20:00h a l’Església del Pi i comptarà de nou amb la presència del Cardenal Lluis Martínez Sistach.

Edició d’enguany

En primer lloc es realitzarà una pregària per tots aquells joves cristians perseguits arreu del món, que han patit, donat la vida o ajudat d’altres en el darrer any. D’altra banda es comptarà amb el testimoniatge de P. Kennet, prevere nigerià que va arribar a Europa en pastera, Josefina, verge consagrada xinesa i P. Douglas, prevere italià que va ser empresonat pels islamistes.

La iniciativa

La Nit dels testimonis és una iniciativa pròpia d’AEN a països com França o el Regne Unit. Pel que fa a Catalunya,  l’edició d’enguany és la segona que es celebra.

Tot plegat es tracta d’una trobada d’esperança i sensibilització amb la finalitat de conscienciar i despertar l’interès dels  més joves.

T'interessarà ...