La missió de l’Església a la Universitat

Pastoral Universitària ha preparat unes jornades entorn l’'Evangelii Gaudium' per tal de convidar a obrir una nova etapa evangelitzadora a la Universitat. La ponència principal anirà a càrrec del bisbe Taltavull

Com aplicar l’Evangelii Gaudium al món universitari? L’exhortació del Papa Francesc obre una nova etapa en el si de l’Església, una etapa centrada en el que ell mateix anomena un “estat generalitzat de missió”. Aquesta etapa evangelitzadora s’ha de donar també a la Universitat, buscant noves formes de ser presents en els campus, d’acord amb l’estil de presència que el mateix Papa Francesc proposa a l’exhortació.

Dues sessions per deixar-se interpel·lar

És, per aquest motiu, que l’Església de Barcelona vol aprofitar la frescor i la força d’aquesta proposta per iniciar un treball de missió amb professors i investigadors en el si de les Universitats a través de les jornades “Un estat generalitzat de missió”, que tindran lloc al llarg de dues sessions durant el 2014.

Les Jornades pretenen iniciar un procés de lectura a fons de l’Evangelii Gaudium deixant- se interpel·lar i buscant com parla a cadascú en la situació en la que professionalment i acadèmica es troben els diferents membres de la comunitat universitària.

Cita ineludible el 4 d’abril

El Centre Edith Stein acollirà la primera sessió, que tindrà lloc el proper divendres 4 d’abril de 17h a 20.30h. Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a la secretaria de la Delegació o trucar al telèfon 93 487 63 63. L’obertura de la sessió anirà a càrrec de Mn. Bruno Bérchez, delegat de Pastoral Universitària. Sota el títol “Què ens diu l’Evangelii Gaudium de cara al món universitari”, el bisbe Taltavull realitzarà la ponència principal, que estarà seguida de reflexions i propostes de professors universitaris. Podeu consultar el programa complet de l’acte aquí.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...