Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

La Magic Line recorre Barcelona

La mobilització solidària de Sant Joan de Déu obté 200.000 € gràcies als 10.000 participants i als 600 voluntaris que van sumar-se a la jornada

“Gràcies per fer que ningú quedi enrere”, aquest era el lema que es recordava a tot aquell que va creuar la línia de meta de la Màgic Line, a ubicada al carre del Bisbe en direcció cap a la Plaça Nova, aquest diumenge 28 de febrer. Un gràcies que l’Hospital Sant Joan de Déu va donar durant tot el dia a tots els col•laboradors i participants que van fer possible l’èxit d’aquest esdeveniment solidari, que va recaptar 200.000€ que es destinaran a a programes de suport a persones en situació vulnerable com: ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.

Mobilització solidària

Tot i la por per la possible pluja els excursionistes van gaudir d’un dia assolellat que es va mantenir fins acabada la jornada. Tots els participants van començar a primera hora del matí, cada un des del punt inicial del recorregut, que comencen a Nou Barris, creuen Collserola i es van sumant per acabar junts a la plaça de la Catedral de Barcelona, cada un amb un lloc d’origen segons el quilometratge marcat de: 40 , 30, 20 i 10km. En total van ser 10.000 participants i 600 voluntaris que van engrescar-se en aquesta a la Magic Line, que els va permetre accedir durant el recorregut a llocs culturals com el Caixa Fòrum, el Poble Espanyol, el MNAC, la Fundació Miró, el Museu Olímpic i de l’Esport, l’Estadi Olímpic i el Jardí Botànic. Per acabar a la Vila BML, un espai de descans per dinar en equip a dalt del Castell de Montjuïc.
Al llarg de cada tram els concursants trobaven estones de música, dansa, teatre i cant que van engrescar el recorregut de la màgic line fins a la línia de meta.

A les 17h de la tarda la festa va començar a la catedral. A mesura que arribaven els diferents concursants uns voluntaris els anaven segellant un paper on constava els quilòmetres que havien recorregut. A l’arribada els esperava a tots els participants i tots aquells que s’hi van sumar un repertori musical de diferents cantants com Blaumut, Anna Roig, La Pegatina, entre d’altres que van acabar d’arrodonir la jornada solidària.

T'interessarà ...