Pàgina d'inici > Noticies

La Llum del Nadal il·lumina la Sagrada Família

Durant molts anys l’imatge que els barcelonins guardaven al cor  de la Sagrada Família era, fonamentalment, el meravellós retaule del pessebre en la façana del naixement. És precisament aquí, on la Basílica, ha decidit que arribi la LLum del Nadal, en el seu vídeo de felicitació del Nadal. Aquest darrers dies ha estat instada una [...]

Durant molts anys l’imatge que els barcelonins guardaven al cor  de la Sagrada Família era, fonamentalment, el meravellós retaule del pessebre en la façana del naixement. És precisament aquí, on la Basílica, ha decidit que arribi la LLum del Nadal, en el seu vídeo de felicitació del Nadal.

Aquest darrers dies ha estat instada una gran escalinata per tal que les famílies que ho desitgessin poguessin accedir al retaule del naixement i adorar el nen Jesús. Aquesta tradició no es feia des dels anys 60.

També és en la façana del naixement on, acabada la Missa del Gall, els feligresos de la parròquia de la Sagrada Família, s’apleguen, amb el seu rector Mn. Lluís Bonet al capdavant, per cantar nadales i meravellar-se, any rere any, amb el geni creador d’Antoni Gaudí. “Si a totes les parròquies aquests dies es construeix un pessebre, per què fer-ho de figuretes de fang i molsa artificial, si ja el tens en “pedres vives?”, diu sovint Mn. Lluís.

Bon i Sant Nadal des de la Sagrada Família, amb la Llum del Nadal, que és l’Emanuel, “Déu és amb vosaltres”!

T'interessarà ...