Pàgina d'inici > Noticies

“La LLum de la Pau” reivindicarà el dret de les persones

 Aquest projecte internacional ideat per escoltes d’arreu del món vol combatre les injustícies  Com cada any quan s’acosta el Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la Llum de la Pau de Betlem. Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una [...]

 Aquest projecte internacional ideat per escoltes d’arreu del món vol combatre les injustícies 

Com cada any quan s’acosta el Nadal, els escoltes i guies d’arreu del món comencen a treballar en el seu projecte més internacional, la Llum de la Pau de Betlem. Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han retornat a Viena, es celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se’n n’encenen centenars d’altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta. Un any més, a Catalunya s’organitza un acte per repartir aquesta flama arreu del nostre territori. Aquest any, la iniciativa se celebrarà a la ciutat de Barcelona, el diumenge 15 de desembre a la plaça de Bonet i Muixí.

Tot aquest projecte esdevé realitat no només gràcies als escoltes i guies, sinó també a la col·laboració de milions de persones que, tot i no estar vinculades a l’escoltisme i el guiatge, ajuden a transmetre aquest missatge de pau. El lema d’aquest any, “Drets per la Pau” ens convida aixecar-nos i no quedar-nos quiets davant de totes les injustícies del món.

T'interessarà ...