Pàgina d'inici > Noticies

La Llibreria Claret retransmetrà els seus actes per Internet

El primer esdeveniment que s’emetrà a la xarxa serà la presentació del llibre Los cristianos ¿En la sacristía o tras la pancarta? La Sala Pere Casaldàliga s’ha adaptat tecnològicament per poder retransmetre els actes que allà tinguin lloc en directe per streaming. Això permetrà oferir continguts audiovisuals de forma molt semblant a les emissores de [...]

El primer esdeveniment que s’emetrà a la xarxa serà la presentació del llibre Los cristianos ¿En la sacristía o tras la pancarta?

La Sala Pere Casaldàliga s’ha adaptat tecnològicament per poder retransmetre els actes que allà tinguin lloc en directe per streaming. Això permetrà oferir continguts audiovisuals de forma molt semblant a les emissores de televisió, és a dir, que qualsevol persona amb accés a Internet podrà seguir en temps real les activitats que tinguin lloc periòdicament a la Sala Pere Casaldàliga. El primer esdeveniment que s’emetrà per Internet en aquest format és la presentació de la darrera obra de Javier Elzo, Los cristianos ¿En la sacristía o tras la pancarta?, que comptarà amb la presència del Mlt. Hble. Sr. Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc aquest dimecres 18 de setembre.

“Un gran pas”

El seguiment de les activitats de la Sala es podrà fer a través del programa gratuït Livestream i seguint-lo a través del canal Claret.cat TV. El cap de la Llibreria Claret, el Sr. Mariano Viviani va expressar que “l’emissió per Internet esdevindrà sens dubte un gran pas endavant per arribar a moltes més persones de les que podíem arribar fins ara, ja que tothom qui estigui interessat en assistir a una conferència, presentació, col·loqui… però que per algun motiu o altre no ho pugui fer, podrà des d’avui mateix, seguir-nos a través de la xarxa”.

T'interessarà ...