Pàgina d'inici > Noticies

La JMJ de Cracòvia ja té web oficial

També s’han activat els perfils oficials de Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Ask i Flickr Durant la missa d’enviament el passat 28 de juliol a Rio de Janeiro, el Papa Francesc va anunciar que Cracòvia seria la seu de la propera Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a l’estiu del 2016. Poques hores després [...]

També s’han activat els perfils oficials de Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Ask i Flickr

Durant la missa d’enviament el passat 28 de juliol a Rio de Janeiro, el Papa Francesc va anunciar que Cracòvia seria la seu de la propera Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc a l’estiu del 2016. Poques hores després de l’anunci, els polonesos van llançar la pàgina web oficial de la pròxima JMJ: www.krakow2016.com. El web està disponible en diversos idiomes: polonès, espanyol, anglès, francès, alemany i italià, tot i que encara alguns recursos no es poden trobar en totes les llengües.

En aquests moments, la portada del web destaca les paraules de convit del cardenal Stanislaw Dziwisz, arquebisbe de Cracòvia i el que va ser secretari personal del Papa Joan Pau II durant gairebé 40 anys. I també es destaca la figura del beat Joan Pau II, que serà l’eix d’aquesta JMJ i que, de cara al 2016, ja haurà estat proclamat Sant. Per últim, també es pot veure un destacat de ‘Coneix Cracòvia’, en el que es mostra com és la ‘petita Roma’ de Polònia.

Però no només s’ha posat en marxa la nova pàgina web. També s’han creat perfils en diferents xarxes socials com Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Flickr i Ask, que es van actualitzant diàriament.

T'interessarà ...