Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

La importància del perdó

Avui els pelegrins han pogut conèixer amb més intensitat l’espiritualitat teresiana

L’activitat principal d’aquest matí ha estat la celebració de la penitència. Acte seguit, els pelegrins catalans han tingut la resta del matí lliure per anar a visitar diferents indrets de la ciutat o per comprar souvenirs fins a l’hora de dinar. A primera hora de la tarda, la ruta teresiana ha estat l’activitat que ha ofert l’organització, que consisteix en visitar els llocs més emblemàtics pels que va passar santa Teresa. Per fer-ho, novament s’han dividit per grups i cadascú ha celebrat l’Eucaristia en diferents convents que formen part d’aquest itinerari. Com cada dia, el festival de música ha tancat la jornada.

Celebració del perdó

A les 9:30 en punt, els joves han sortit cap al parc que hi ha just davant del recinte on estan dormint durants aquests dies a Àvila. Després de fer la pregària matinal i un petita representació per concienciar-los del que anaven a fer, ha començat un dels actes més emotius d’aquest pelegrinatge. Molts han estat els que s’han pogut confessar gràcies a una vintena de capellans que s’han distribuit al voltant del parc  mentre un parell de joves s’han encarregat de l’acompanyament musical per acabar de fer d’aquesta experiència un autèntica trobada amb Crist.

Ruta Teresiana

El grup de catalans han visitat havent dinat els tres llocs que custodien a Àvila la memòria de santa Teresa. La idea principal d’aquesta activitat és la de conèixer l’espiritualitat de la santa present en els seus fills i filles del Carmel. Els convents de La Santa, de l’Encarnació i el de sant Josep, són els escollits perquè tot els pelegrins que així ho desitgin puguin endinsar-se molt més en la vida i obres d’aquesta santa del segle XVI. En acabar aquest camí teresià, cada grup ha celebrat l’Eucaristia en un d’aquests convents.   

 

T'interessarà ...