Pàgina d'inici > Noticies

La Fundació Pere Tarrés organitza la campanya ‘Ajuda’ls a créixer’

L’objectiu és becar 2.500 infants en situació vulnerable, que van cada tarda a un centre d’atenció socioeducativa “Ajuda’ls a créixer”. Aquest és el lema de la campanya solidària per becar infants en centres d’esplais diaris organitzada per la Fundació Pere Tarrés. La campanya consisteix en ajudar a les famílies que no disposen de recursos per […]

L’objectiu és becar 2.500 infants en situació vulnerable, que van cada tarda a un centre d’atenció socioeducativa
“Ajuda’ls a créixer”. Aquest és el lema de la campanya solidària per becar infants en centres d’esplais diaris organitzada per la Fundació Pere Tarrés. La campanya consisteix en ajudar a les famílies que no disposen de recursos per a que els seus fills i les seves filles participin en activitats de lleure, durant les tardes en més de 20 centres d’atenció diària de la Fundació. L’objectiu d’ ‘Ajuda’ls a créixer’ és becar 2.500 infants en situació vulnerable, que van cada tarda a un centre d’atenció socioeducativa. Els donatius es poden fer mitjançant una transferència bancària (2100 0435 51 0200190260) o al web de la Fundació Pere Tarrés.

Una necessitat més

Per a molts infants, anar a un centre de lleure no és un luxe sinó una necessitat ja que la majoria de nens i nenes presenten carències afectives, sanitàries, de desenvolupament i relacionals. A més, en molts casos, l’experiència d’anar a un centre d’esplai representa l’única oportunitat de viure en un ambient social i afectivament normalitzat. Les colònies i de més activitats d’educació en el lleure són activitats preventives davant la violència, l’agressivitat i el futur desarrelament social.

Missió de l’entitat

Fidel al seu compromís social i educatiu, la Fundació Pere Tarrés intenta assegurar l’accés de tots els nens i nenes a l’oferta formativa i de temps de lleure. La Fundació és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, que té per finalitats l’educació en el temps lliure, la promoció del voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu. Amb més de tres mil voluntaris, la Fundació Pere Tarrés és l’entitat de lleure més gran de Catalunya amb 212 centres d’esplai dels que se’n beneficien gairebé unes 300.000 persones.

T'interessarà ...