La Fundació Joan Maragall presenta la programació del curs 2016 – 2017

La Fundació organitza, des de 1989, cicles, conferències i seminaris amb la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana

Un dels objectius de la Fundació Joan Maragall és la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana. Des d’una perspectiva d’església oberta i en diàleg amb la societat, crea pensament, promou una reflexió crítica i fomenta el diàleg. Amb aquest objectiu organitza cicles, conferències i seminaris.

De les activitats programades en el primer trimestre d’aquest curs, destaca la lliçó inauguralHumanisme, transhumanisme i posthumanisme. Assaig de discerniment” a càrrec de Franscesc Torralba. L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Seminari Conciliar de Barcelona el dia 3 d’octubre a les 19h.

També destaca la sessió “Actualitat cultural i religiosa del mes” que serà prosseguida d’una sessió anual.  En aquest trimestre, la primera sessió anirà a càrrec de Jordi Amat, el 10 d’octubre, la segona sessió per Núria Iceta, el 21 de novembre, i la tercera sessió per M. Victòria Molins, el 19 de desembre. Totes les sessions es realitzaran a l’auditori de la Fundació a les 19h.

Per acabar, una altra activitat que es recomana és la conferència inaugural de la 32a Assemblea de Pax Romana – ICMICA, anomenada “De la indiferència a la misericòrdia”. L’acte anirà a càrrec de Gustavo Gutiérrez i es realitzarà el 28 d’octubre de 2016.

Per a qualsevol ampliació d’informació sobre programes i inscripció a les activitats de la Fundació podeu dirigir-vos a la Secretaria:

Telèfon: 93 488 08 88

Correu: fjm@fundaciojoanmaragall.org

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món