La Fundació Joan Maragall presenta la programació del curs 2016 – 2017

La Fundació organitza, des de 1989, cicles, conferències i seminaris amb la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana

Un dels objectius de la Fundació Joan Maragall és la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana. Des d’una perspectiva d’església oberta i en diàleg amb la societat, crea pensament, promou una reflexió crítica i fomenta el diàleg. Amb aquest objectiu organitza cicles, conferències i seminaris.

De les activitats programades en el primer trimestre d’aquest curs, destaca la lliçó inauguralHumanisme, transhumanisme i posthumanisme. Assaig de discerniment” a càrrec de Franscesc Torralba. L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Seminari Conciliar de Barcelona el dia 3 d’octubre a les 19h.

També destaca la sessió “Actualitat cultural i religiosa del mes” que serà prosseguida d’una sessió anual.  En aquest trimestre, la primera sessió anirà a càrrec de Jordi Amat, el 10 d’octubre, la segona sessió per Núria Iceta, el 21 de novembre, i la tercera sessió per M. Victòria Molins, el 19 de desembre. Totes les sessions es realitzaran a l’auditori de la Fundació a les 19h.

Per acabar, una altra activitat que es recomana és la conferència inaugural de la 32a Assemblea de Pax Romana – ICMICA, anomenada “De la indiferència a la misericòrdia”. L’acte anirà a càrrec de Gustavo Gutiérrez i es realitzarà el 28 d’octubre de 2016.

Per a qualsevol ampliació d’informació sobre programes i inscripció a les activitats de la Fundació podeu dirigir-vos a la Secretaria:

Telèfon: 93 488 08 88

Correu: fjm@fundaciojoanmaragall.org

T'interessarà ...

22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món