Pàgina d'inici > Noticies

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya publica material didàctic amb motiu de l’Any de la Fe

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ha elaborat el llibret Any de la Fe a l’Escola. Materials de Treball per a totes les Etapes Educatives, que conté tota mena de recursos, propostes i suggeriments per a la pregària adequats als diferents nivells educatius (educació infantil, educació primària, ESO, Batxillerat i FP de grau mitjà). […]

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ha elaborat el llibret Any de la Fe a l’Escola. Materials de Treball per a totes les Etapes Educatives, que conté tota mena de recursos, propostes i suggeriments per a la pregària adequats als diferents nivells educatius (educació infantil, educació primària, ESO, Batxillerat i FP de grau mitjà). Aquests materials estan pensats per ser desenvolupats com cada escola cristiana –o qualsevol altra que hi estigui interessada- consideri més oportú, sempre, però, partint del CREDO o professió de fe com a material de base. Cada bloc temàtic, a més, ha estat elaborat partint dels textos evangèlics que mostren la visió que Jesús dóna de la Fe en determinats moments i diferents circumstàncies, com ara l’Evangeli segons Mateu, l’Evangeli segons Lluc o l’Evangeli segons Joan.

Els materials també s’acompanyen de la cançó Crec, amb lletra i música de Raül Benéitez, i se’n recomanen d’altres que formen part del CD Veus per a una nova evangelització, com ara Allà on batega un mateix cor, de Toni Torrelles, o Senyor, Tu ho saps tot, de Joan Àguila.

Els materials, assessorats per Mn. Xavier Morlans, han estat coordinats per la responsable de l’Àrea Educativa de la FECC, Rosa Maria Piqué, qui ha declarat que “no pretenem sinó iniciar els nens en la confiança en Jesús i en la seva Paraula escoltada amb amor, així com treballar perquè resti en nosaltres tota la vida”. Piqué també ha volgut destacar la feina de l’equip de treball dels materials, “sense el qual no hauríem pogut tirar endavant tota aquesta feina, per això els volem reconèixer la tasca”.

Continguts

Introducció general i cançó

Educació infantil Desvetllar la Fe en Jesús

Primària Ajuda’ns a tenir Fe

ESO La mirada de la Fe a través de l’Art

Batxillerat-FP La Fe com a risc i aventura personal

Cançó Crec

T'interessarà ...