Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

“La Força d’una Trobada”

Arriba a Barcelona una exposició de Santa Teresa i Enric d’Ossó que té previst visitar 24 ciutats espanyoles

En motiu del Vé centenari de Santa Teresa, durant aquest any s’ha organitzat una exposició itinerant que des de l’octubre esta recorrent les 24 ciutat espanyoles on hi és present la Família Teresiana d’Enric d’Ossó. Ara, aquest més de febrer, arriba ja a Barcelona donant l’oportunitat a tot aquell que ho desitgi de conèixer un aspecte més de la vida de la Santa, centrat en la seva relació amb Enric d’Osso.

La Força d’una Trobada

La mostra s’exposa sota el títol “La Força de la Trobada”,  i es desenvolupa a través d’un itinerari on el visitant es trobarà amb  símbols i imatges evocadores que pretenen renovar la connexió carismàtica que hi va haver entre Teresa i Enric. Per tant, no se centra en la vida d’aquests dos sants, sinó la força de la seva connexió i el que va suposar. Es pretén que tot aquell que visiti l’exposició es plantegi una pregunta sobre alguna part de la mostra.

Pas a pas per les Teresianes

L’Exposició arriba a Barcelona el proper mes de febrer i, segons el programa, anirà fent parada  a les diferents escoles teresianes de la ciutat. En primer lloc l’acollirà el Col·legi Santa Teresa de Jesús – Ganduxer  (10-15), el col·legi Sant Josep- Gràcia (19-22) i el Col·legi Pare Enric- Bellvitge (26-1 de març). 

T'interessarà ...