«La fiel secretaria»

Descobreix la història de la recent beata Mare Carlota de la Visitación, màrtir durant la persecució dels anys 30

«La fiel secretaria», és el llibre de María dels Àngels Maeso Escudero, franciscana dels Sagrats Cors. El llibre, de 120 pàgines, recull la biografia de la Mare Carlota de la Visitación Duque Belloso, que va morir com a màrtir de Crist durant la persecució dels anys 30. La Mare va ser beatificada amb altres 15 màrtirs en la Basílica de la Sagrada Família, el 10 de novembre de 2018.

Ángeles Maeso, autora del llibre

La Gna. Maeso, autora del llibre editat per la congregació dels Sagrats Cors col·laboradora habitual del Full Dominical de l’Arxidiòcesi de Barcelona. Les persones interessades poden sol·licitar aquest llibre a l’autora, mitjançant aquest correu electrònic: hmangelesmaeso@hfscorazones.org

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

11 Octubre, 2019
Arriba als cinemes una nova adaptació del Joker, catalogada com «la pel·lícula imprescindible de l'any»
11 Octubre, 2019
El bisbe auxiliar de Barcelona Mons. Antoni Vadell presideix la missa d’inici de curs dels joves universitaris catòlics: «La universitat no és només obrir la porta al coneixement, també hem d’obrir els nostres cors»
10 Octubre, 2019
La seva cosina, Dolors Casanovas, ens descobreix el perfil humà del futur beat: “El seu confessor va donar-li una sagrada forma tot dient: «si mai et veus molt apurat pren-te-la»"