Pàgina d'inici > Noticies

La FECC convoca la tercera edició del premi TIC

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya promou les noves tecnologies aplicades a l’aula per mitjà d’aquest concurs Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs) són cada cop més utilitzades a les aules i, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) les promou i els hi dóna importància. Seguint en aquesta línia,  la FECC [...]

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya promou les noves tecnologies aplicades a l’aula per mitjà d’aquest concurs

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs) són cada cop més utilitzades a les aules i, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) les promou i els hi dóna importància. Seguint en aquesta línia,  la FECC convoca la tercera edició del premi TIC a l’escola, en la que poden participar tots els mestres i professors en actiu que formin part d’un centre adherit a aquesta fundació.

El termini de presentació dels treballs serà el proper 23 de gener i consistiran en la descripció d’una experiència educativa desenvolupada a l’aula i que utilitzi les TICs com a instrument innovador d’ensenyament-aprenentatge. El treball, però, haurà de ser en format d’unitat didàctica i s’ha de desenvolupar amb el suport de la pissarra digital.

Fira TIC

Continuant en la mateixa línia, el proper mes d’abril tindrà lloc l’11a Jornada Telemàtica Educativa i la Fira TIC. Aquesta jornada acadèmica es farà amb la participació de les propostes TIC que hauran presentat mestres i professors i que tindran un quart d’hora per exposar les seves experiències així com també ponències. Coincidint amb la Jornada se celebrarà una Fira TIC, a la que assistiran empreses i entitats que oferiran productes o serveis relacionats amb les tecnologies de la informació, la comunicació, l’aprenentatge i el coneixement.

T'interessarà ...