La FECC convoca la tercera edició del premi TIC

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya promou les noves tecnologies aplicades a l’aula per mitjà d’aquest concurs Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs) són cada cop més utilitzades a les aules i, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) les promou i els hi dóna importància. Seguint en aquesta línia,  la FECC [...]

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya promou les noves tecnologies aplicades a l’aula per mitjà d’aquest concurs

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs) són cada cop més utilitzades a les aules i, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) les promou i els hi dóna importància. Seguint en aquesta línia,  la FECC convoca la tercera edició del premi TIC a l’escola, en la que poden participar tots els mestres i professors en actiu que formin part d’un centre adherit a aquesta fundació.

El termini de presentació dels treballs serà el proper 23 de gener i consistiran en la descripció d’una experiència educativa desenvolupada a l’aula i que utilitzi les TICs com a instrument innovador d’ensenyament-aprenentatge. El treball, però, haurà de ser en format d’unitat didàctica i s’ha de desenvolupar amb el suport de la pissarra digital.

Fira TIC

Continuant en la mateixa línia, el proper mes d’abril tindrà lloc l’11a Jornada Telemàtica Educativa i la Fira TIC. Aquesta jornada acadèmica es farà amb la participació de les propostes TIC que hauran presentat mestres i professors i que tindran un quart d’hora per exposar les seves experiències així com també ponències. Coincidint amb la Jornada se celebrarà una Fira TIC, a la que assistiran empreses i entitats que oferiran productes o serveis relacionats amb les tecnologies de la informació, la comunicació, l’aprenentatge i el coneixement.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi