Pàgina d'inici > Noticies

La fe no fa vacances

La delegació de pastoral de joves presenta les seves activitats per aquest propers mesos reptant als joves a viure la fe també en el temps estival

 7 de juny: APLEC DE L’ESPERIT

T’has inscrit ja? No et perdis aquesta trobada que té lloc cada 4 anys, on joves de les parròquies, moviments i escoles de les 10 diòcesis catalanes ens trobarem a Banyoles per compartir i celebrar la fe. Pel matí activitats vàries i a la tarda concert, testimonis i l’eucaristia de Pentecosta. Per joves de 14 a 35 anys, amb itineraris segons les edats. Puja amb el bus de la dele!

14 de juny: UNA LLUM A LA NIT d’estiu

Amb la calor arriba la darrera Una Llum a la Nit del curs, per omplir de Llum les vides de tants i tants joves que cerquen a la nit pels carrers de Barcelona. Tindrà lloc a l’església de Betlem, en plena Rambla. No us perdeu aquesta darrera ULLAN, que servirà de preparació per Summer event de finals d’agost. 

19h. Acollida, formació i sopar. Església santa Anna, locals c/ Rivadeneyra
22h. Hora Santa a l’església de Betlem
23:00 – 01:30 Una Llum a la Nit
01:30 – 02:00 Testimonis

15 de juny: CAFÈ YOUCAT Déu té sentit de l’humor? Amb Joan Pera

El famós actor i doblador català Joan Pera explicarà com es pot viure la fe en un món sovint no gaire “religiós” com és el món de l’espectacle. Per l’actual doblador de Woody Allen, ser cristià ha estat sempre quelcom inherent a la seva persona, i mai se n’ha amagat. Li ha costat? Déu té sentit de l’humor? Jesús com veia els artistes? El cafè Youcat finalitzarà amb una Eucaristia.

18h. Claustre superior de l’església Santa Anna, c/ Rivadeneyra

19 de juny: ESCOLA DE PREGÀRIA Entrena’t amb Rosa Deulofeu

Fa 10 anys que la Rosa Deulofeu, delegada de joventut de l’Arquebisbat de Barcelona, va morir després d’una dolorosa enfermetat. Persona entranyable i molt estimada, va ser sempre una dona de pregària. Per aquest motiu us convidem a pregar amb ella i els seus textos en la darrera Escola de Pregària del curs. Com sempre, assistirà el Sr. cardenal Sistach i s’acabarà amb un petit refrigeri.

20h. Església de Santa Anna, a les 20h.

Del 26 al 30 de juny: PELEGRINATGE A LOURDES

Cada juny l’Hospitalitat de Lourdes organitza un pelegrinatge amb centenars de malalts al poblet dels pirineus francesos on la Mare de Déu va aparèixe’s a una jove anomenada Bernardette. Una experiència única de solidaritat, convivència i espiritualitat en un dels santuaris més visitats del món. Anar a Lourdes amb l’Hospitalitat és veure la realitat de les paraules de Jesús: “fa més feliç donar que rebre”. Per assistir, s’ha de contactar amb la Delegació de Joventut.

Preus: 
290 euros. Anant amb autocar i dormint en hotel
190 euros. Pujant amb transport privat

Del 26 al 29 de juny: CAMPAMENTS DEL MCJ-MUEC

Com cada any el Moviment Cristià de joves organitza uns campaments per compartir la fe amb joves d’altres parròquies. Aquest any serà a Martí de Sesgaioles. 

T'interessarà ...