Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

La fe i com debatre des de diferents punts de vista

La parròquia de Santa Anna va acollir un nou sopar Alpha, que va reunir a joves creients i no creients, per intercanviar opinions i experiències entorn la figura de Jesús

Els sopars Alpha segueixen amb la força de sempre. Amb una parròquia de Santa Anna plena de joves, aquesta tercera trobada va servir per abordar un nou tema després de parlar sobre la rellevància del cristianisme i la figura de Jesús en les dos anteriors.

“Aquesta nit es farà la xerrada sobre el perquè va morir Jesús. Es tracta d’una pregunta que si la planteges seriosament et pot canviar la vida. Hi ha molt bon ambient, la gent no vol marxar quan s’ha acabat el debat. Les dinàmiques que es generen són molt divertides”, va assegurar la ponent del sopar, Sheila Santiago.

I és que aquest any la afluència de joves ha augmentat, després que s’hagin adherit als sopars noves parròquies. “Ens hem fusionat amb una parròquia, Santa Maria del Mar. Això fa que hi hagi més joves, més quantitat de persones. Molts convidats diversos, que enriqueixen aquest curs”, assegura Ester Bosc, organitzadora dels sopars.  

Un Alpha multicultural

Aquesta millora és propiciada per la gran varietat de públic que hi participa. Gent provinent de diferents països que permeten tenir debats i reflexions molt més completes. “Hi ha gent d’arreu del món. De fora d’Espanya, de Catalunya. Es parlen molts idiomes, fins i tot tenim una taula en la qual es parla anglès. Això és un fet que abans no passava”, va apunta Catalina Moreno, una de les organitzadores.

Així doncs, la clau d’aquests cursos és el debat, la llibertat d’expressió, de creients i no creients, de gent de diferents religions,  que aprofundeixen sobre temes entorn la fe des del respecta, i sempre acompanyats d’un bon sopar. Xerrades dissenyades per fomentar el diàleg amb un ambient d’amistat, sincer i informal que seguiran realitzant-se cada divendres i dissabte a càrrec de la Delegació de Joventut.

 

T'interessarà ...