Pàgina d'inici > Noticies

La fe, el punt d’unió dels joves de l’Aplec de l’Esperit

La majoria dels participants van anar a Banyoles per sentir que no estan sols i que altres joves comparteixen les seves mateixes creences

L’Aplec de l’Esperit va ser una experiència que va servir als joves assistents per adonar-se que, arreu del territori català, hi ha altres joves que pensen igual que ells, que comparteixen la fe i que els uneix Crist. I és que, en el dia a dia, no és “gens fàcil trobar gent que cregui en Déu”. Gràcies als testimonis, les pregàries o els cants de l’Aplec, els joves van poder revifar i enfortir la seva fe, sentir-se reconfortats i adonar-se que la fe no està morta. “Obrir les portes al Senyor és el millor que es pot fer”, admetia una de les participants de la diòcesi de Barcelona.

“T’omple molt veure aquest panorama” confessava un dels participants. “Serveix com un impuls més, un al·licient”, afegia un altre jove. L’Aplec de l’Esperit ha ajudat als assistents a fer amics catòlics de tota Catalunya i a trobar la gran font de vida que rau en una experiència de Déu. “És espectacular. Veure la realitat, que hi ha joves que comparteixen la fe és una passada i, sobretot, veure com això entra en ebullició i es crea una comunitat”, ha afirmat un dels joves. La fe, si no és viscuda, no és fe. L’Aplec va permetre a tots els joves viure la seva fe amb intensitat i sense por.

T'interessarà ...