Pàgina d'inici > Noticies

La Delegació de Joventut calenta motors per les properes activitats de desembre

La Delegació de Pastoral de Joventut organitza el proper mes de desembre, dins el marc d’activitats del Calendari General del nou curs 2013/14 “Poseu a #Crist…y habrá lio”, la Vetlla de la Immaculada i un Recés d’Advent. Vetlla de la Immaculada Com cada any, les delegacions de joventut de Terrassa, Sant Feliu i Barcelona organitzen el [...]

La Delegació de Pastoral de Joventut organitza el proper mes de desembre, dins el marc d’activitats del Calendari General del nou curs 2013/14 “Poseu a #Crist…y habrá lio”, la Vetlla de la Immaculada i un Recés d’Advent.

Vetlla de la Immaculada

Com cada any, les delegacions de joventut de Terrassa, Sant Feliu i Barcelona organitzen el dia 7 a les 22:00h la Vetlla de la Immaculada, on els joves de les tres diòcesis són convocades a pregar als peus de Maria. Els pastors de les mateixes diòcesis les presidiran. I al final, com sempre, una mica de pastes i vi bo.

Recés d’Advent

El Papa ha dit als joves moltes coses aquest estiu a la JMJ de Rio. Uns missatges per escoltar, però també per meditar i posar-los en pràctica. El bisbe Sebastià Taltavull s’ha ofert a ajudar-los a entrar en els missatges del sant Pare, i a descobrir com es pot “no balconear”, fer “lio” o posar Crist en el centre de les nostres vides. L’activitat és organitzada per la Delegació de joventut junt amb els joves del MCJ-MUEC i va dirigida a persones de 18 a 35 anys. 

El Recés, que se celebrarà els dies 14 i 15, tindrà lloc al monestir de les Jerònimes de Bellesguard, a la ronda de Dalt, amb unes vistes impressionants de Barcelona i amb prou silenci per desconnectar. Sabent que són èpoques d’exàmens, s’ofereixen dues opcions: passar tot el dissabte fins l’hora de sopar, o aprofitar el cap de setmana fins diumenge matí abans de dinar.
Preu dissabte + dinar: 12 euros
Preu dinar+sopar+dormir fins diumenge: 30 euros

 

T'interessarà ...