Pàgina d'inici > Noticies

La Cursa de la Mercè 2012, compromesa amb Càritas

[Càritas] Dos dies abans de l’emblemàtica Cursa de la Mercè, Càritas és present a la Fira del Corredor gràcies a un grup de voluntaris de “Clubs amb Cor”, encarregats de donar informació als participants que passen a recollir el seu dorsal i xip. A més, el diumenge 16 de setembre, dia de la cursa, uns [...]

[Càritas]

Dos dies abans de l’emblemàtica Cursa de la Mercè, Càritas és present a la Fira del Corredor gràcies a un grup de voluntaris de “Clubs amb Cor”, encarregats de donar informació als participants que passen a recollir el seu dorsal i xip.

A més, el diumenge 16 de setembre, dia de la cursa, uns altres 15 voluntaris de Càritas faran la tasca de “xipaires”, és a dir, recolliran els xips blancs dels corredors en el punt d’arribada. Per cadascun dels 4.500 xips de lloguer que es tornin, es farà una aportació de 80 cèntims per a Càritas.

Les persones que finalment no puguin participar a la cursa encara seran a temps de fer arribar (personalment o per correu) el seu xip a l’Institut Barcelona Esports, ja que aquest seguirà tenint el mateix valor i es podrà destinar a l’acció social de Càritas.

T'interessarà ...