La Bíblia, modernitzada i en català, a Internet

L’Associació Bíblica de Catalunya ha creat un nou web en el que es poden consultar els diversos llibres de la Bíblia L’Associació Bíblica de Catalunya, que enguany celebra els seus 40 anys, ha posat en marxa una nova pàgina web en la que es pot consultar la Bíblia en català. El nou web mostra els [...]

L’Associació Bíblica de Catalunya ha creat un nou web en el que es poden consultar els diversos llibres de la Bíblia

L’Associació Bíblica de Catalunya, que enguany celebra els seus 40 anys, ha posat en marxa una nova pàgina web en la que es pot consultar la Bíblia en català. El nou web mostra els diferents llibres bíblics i permet fer cerques avançades, ja sigui per passatge o per paraula clau. A més, també incorpora un índex de vocabulari, en el que apareixen paraules com ‘abib’, ‘mannà’ o ‘nard’. D’aquesta manera, l’associació pretén, amb motiu de la celebració dels seus 40 anys, modernitzar la manera d’accedir a la Bíblia per Internet.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global