Pàgina d'inici > Noticies

La Bíblia de la Universitat de Navarra es fa digital

La Facultat de Teologia de la Universitat de Navarra ha convertit en un llibre electrònic els cinc volums de 6.600 pàgines de la Sagrada Bíblia de la Universitat de Navarra en castellà. Aquesta nova fita va néixer per un projecte editorial de sant Josepmaria, fundador de l’Opus dei i gran canceller de la Universitat de Navarra, que va impulsar [...]

La Facultat de Teologia de la Universitat de Navarra ha convertit en un llibre electrònic els cinc volums de 6.600 pàgines de la Sagrada Bíblia de la Universitat de Navarra en castellà. Aquesta nova fita va néixer per un projecte editorial de sant Josepmaria, fundador de l’Opus dei i gran canceller de la Universitat de Navarra, que va impulsar la publicació d’una traducció castellana de la Bíblia amb notes i introduccions per explicar el missatge espiritual i teològic de la Bíblia.

L’edició digital és publicarà el proper 17 d’octubre amb un preu de 2,99 euros, però ja es pot descarregar una mostra gratuïta del llibre que està disponible en prevenda. A més del text sagrat, el llibre conté comentaris del Magisteri de l’Església, els Sants Papes, i els sants; índex, introduccions i mapes. La publicació d’aquesta obra es fa simultàniament en castellà i en una edició llatinoamericana que no havia estat publicada en paper.

T'interessarà ...