Pàgina d'inici > Noticies

Jornades de Pastoral del Trànsit

Les “Jornadas de Delegados Diocesanos, Agentes de Pastoral, Asociaciones Profesionales de la Carretera y de la Movilidad” organitzades per la Conferéncia Episcopal Espanyola, tindrà lloc a Barcelona del 16 al 19 d’octubre. L’ invitació de Jesús de “posar-se en camí” (cf Lc 10,3) per evangelitzar i el desig de tenir una mirada evangèlica sobre les [...]

Les “Jornadas de Delegados Diocesanos, Agentes de Pastoral, Asociaciones Profesionales de la Carretera y de la Movilidad” organitzades per la Conferéncia Episcopal Espanyola, tindrà lloc a Barcelona del 16 al 19 d’octubre.

L’ invitació de Jesús de “posar-se en camí” (cf Lc 10,3) per evangelitzar i el desig de tenir una mirada evangèlica sobre les víctimes d’accidents de trànsit i el seu dolor que permeti a l’Església si els professionals estar al costat dels qui pateixen seran els eixos de la reflexió dels delegats diocesans, agents de pastoral i professionals del sector, que durant quatre dies reflexionaran en la nostra ciutat amb ponències xerrades i col·loquis sobre la realitat de la pastoral del trànsit. Mn. Josep Lluis Fernández, delegat de Barcelona, coordinarà els debats d’una de les ponències.

Programa complert de les Jornades

T'interessarà ...