Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Jornada Pro Orantibus 2018

Coincidint amb la solemnitat de la Santíssima Trinitat, el diumenge 27 de maig se celebra la jornada amb el lema “Només vull que el mireu a Ell”

La Jornada Pro Orantibus se celebrarà el diumenge 27 de maig, tot coincidint amb la solemnitat de la Santíssima Trinitat, . Una jornada “per pregar i tenir present a les nostres germanes i germans contemplatius” segons ha afirmat el delegat Episcopal per a la Vida Consagrada, Mn. Francesc Xavier Prieto.

Un lema de Santa Teresa de Jesús

Els bisbes espanyols, en l’any Jubilar Teresià, proposen com a lema la invitació de Santa Teresa: “Només vull que el mireu a Ell”. També manifesten “l’agraïment i, alhora, el suport paternal als innombrables homes i dones que escampats per la geografia espanyola mantenen viu l’ideal religiós de la vida contemplativa”.

És una bona oportunitat per valorar i donar a conèixer aquest carisma i vocació tan necessaris per a l’Església i el món

Amb aquestes paraules Mn. Prieto anima a viure la Jornada Pro Orantibus: “l’aventura d’entrar en el silenci i la contemplació per, des del coneixement interior de cadascú, buidar-se un mateix per omplir-se de Déu i oferir-li la vida i la pregària en bé de la humanitat” ha conclòs el delegat episcopal per a la Vida Consagrada.

T'interessarà ...