Jornada Mundial de la Vida Consagrada

El cardenal presidirà una missa a la catedral el dia 2 de febrer Amb el lema “La vida consagrada en l’Any de la Fe. Signe viu de la presència de Crist ressuscitat en el món” se celebrarà la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, el proper dissabte 2 de febrer, festa de la Presentació del Senyor al [...]

El cardenal presidirà una missa a la catedral el dia 2 de febrer

Amb el lema “La vida consagrada en l’Any de la Fe. Signe viu de la presència de Crist ressuscitat en el món” se celebrarà la Jornada Mundial de
la Vida Consagrada, el proper dissabte 2 de febrer, festa de la Presentació del Senyor al Temple. La missa, a la qual s’invita especialment els religiosos i religioses, serà presidida pel cardenal arquebisbe, Dr. Lluís Martínez Sistach, a les 12 del migdia a la S.E. Catedral de Barcelona.

La Unió de Religiosos de Catalunya (U.R.C.) i la Delegació Episcopal per a la Vida Consagrada, en la celebració d’aquesta Jornada, expressen un signe visible de comunió entre els diversos carismes de l’Esperit, un signe d’amor i servei al poble de Déu i un testimoni clar que tot el que fem i som és per la crida que el Senyor ens va fer a seguir-lo. 

Convoquen: Mn. Francesc Prieto, delegat episcopal per a la Vida Consagrada i el P. Màxim Muñoz, CMF, president de la U.R.C.

image

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...