Jornada de Teologia Pastoral: “Re-crear els camins de l’experiència cristiana”

Durant aquesta jornada es reflexionarà sobre la situació de la societat cristiana en el panorama social actual El proper dijous 28 de febrer se celebrarà la Jornada de Teologia Pastoral “Re-crear els camins de l’experiència cristiana”. Aquesta jornada pretén  reflexionar sobre el present i el futur del cristianisme en una societat moderna laica, plural i [...]

Durant aquesta jornada es reflexionarà sobre la situació de la societat cristiana en el panorama social actual

El proper dijous 28 de febrer se celebrarà la Jornada de Teologia Pastoral “Re-crear els camins de l’experiència cristiana”. Aquesta jornada pretén  reflexionar sobre el present i el futur del cristianisme en una societat moderna laica, plural i en constant transformació com la nostra. Després de tres cursos treballant aquest tema, el seminari de Teologia Pastoral de la Facultat de Teologia de Catalunya ha organitzat aquesta jornada per tal de compartir els seus coneixements amb les diferents persones, grups o realitats eclesials.

Acompanyar la fe en Crist

El seminari pretén  posar en diàleg diferents experiències d’iniciació i re-iniciació cristiana, descobrir camins i eines pedagògiques noves per despertar i acompanyar la fe en Crist i obrir-se a diferents realitats pastoral per tal d’oferir la seva reflexió i rebre experiències reflexionades i interpretades en les comunitats cristianes del nostre país.

La conferència comptarà amb la participació del Dr. Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia, i Mons. Sebastià Taltavull Anglada, bisbe auxiliar de Barcelona, entre d’altres.

La jornada se celebrarà a l’aula Sant Josep, al Seminari Conciliar de Barcelona (Diputació, 231), d’11 a 19:30 hores.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi