Pàgina d'inici > Noticies > Missions

Jornada de pregària per les vocacions

L'Església celebrarà el proper 26 d'abril una jornada de pregària per les vocacions natives

Des de fa més de mig segle l’Església ofereix fer una jornada de pregària per les vocacions el quart diumenge de Pasqua. Aquest any coincideix amb la jornada que les diòcesis d’Espanya dediquen a l’oració per les vocacions natives que s’organitzen des de les Obres Missionals Pontifícies (OMP).

Sota el lema Que bo caminar amb tu! es posa de manifest l’alegria de posar-se en camí a la trobada amb Déu i amb els altres, a través de la vocació. Lema que està inspirat en el sentit que el Papa Francesc ha compartit en molts dels seus discursos sobre la vocació cristiana com a camí cap a Déu.

Materials de suport
Amb motiu de la jornada de pregària, les Obres Missionals Pontifícies han preparat uns materials dirigits tant a infants, joves com adults per ajudar en l’oració. Dins de les iniciatives que es proposen per a aquesta jornada de pregària està la de sensibilització en la necessitat econòmica que tenen moltes obres missionals per a la formació dels seus seminaristes i religiosos. Dels més de 200.000 seminaristes que hi ha al món, 72.000 depenen de les OMP i de la nostra col·laboració també amb donatius.

Resum de dades

– El 26’22% dels religiosos del món estan en aquestes circumscripcions.
– Un terç de les vocacions al sacerdoci es troben en territoris de missió.
– Un sacerdot en aquests territoris atén gairebé el triple de persones més que la mitjana de l’Església Universal.
– Tres de cada deu batejats anuals són realitzats allà.
– El 37’20% de les circumscripcions de l’Església es troba en aquests territoris.

V.N.15 cat.pdf

T'interessarà ...