J. Manuel Vallejo: “La pregària és esdevenir foc”

El frare Josep Manuel Vallejo ha conduit el “15 minuts al cor” d’aquesta setmana amb una reflexió sobre la pregària segons Sant Francesc d’Assís, que la considera un moviment de Deu que “no depèn de nosaltres, sinó de l’Esperit Sant que apareix per sorpresa dins nostre”.  Aquesta ha estat la segona xerrada del “15 minuts [...]

El frare Josep Manuel Vallejo ha conduit el “15 minuts al cor” d’aquesta setmana amb una reflexió sobre la pregària segons Sant Francesc d’Assís, que la considera un moviment de Deu que “no depèn de nosaltres, sinó de l’Esperit Sant que apareix per sorpresa dins nostre”. 


Aquesta ha estat la segona xerrada del “15 minuts al cor”, un cicle de microconferències que tindrà lloc un cop per setmana, de 14.30h a 14.40h a l’església de Santa Anna. La propera setmana, exactament el 15 d’octubre, la teresiana Viqui Molins realitzarà una reflexió amb el títol ‘El silenci i la pregària de Santa Teresa de Jesús’.


T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global