Informació sobre la recollida d’invitacions i acreditacions pels actes amb el Sant Pare

Des del web dedicat a la Visita del Papa a Barcelona http://www.papabarcelona2010.cat, s’informa sobre els dies i la forma de recollir les acreditacions i invitacions per a l’assistència als actes que se celebraran al Temple de la Sagrada Família. I això, tant per a les persones que participaran a l’interior del Temple, com per a [...]

Des del web dedicat a la Visita del Papa a Barcelona http://www.papabarcelona2010.cat, s’informa sobre els dies i la forma de recollir les acreditacions i invitacions per a l’assistència als actes que se celebraran al Temple de la Sagrada Família. I això, tant per a les persones que participaran a l’interior del Temple, com per a les que ho faran des de l’exterior, així com també informació pels autocars i vehicles oficials.

Per facilitar la complexitat que comporta la gestió de les invitacions, s’agrairà que la demanda d’informació s’orienti cap a aquest web.

En els punts de la ciutat de Barcelona, que s’especifiquen, queden instal·lats uns departaments d’aquesta Oficina que atendran la gestió de la recollida d’invitacions i acreditacions.

RECOLLIDA INVITACIONS EXTERIOR DEL TEMPLE

RECOLLIDA INVITACIONS I ACREDITACIONS INTERIOR DEL TEMPLE

AUTOCARS I VEHICLES OFICIALS

RECOLLIDA INVITACIONS AEROPORT

Barcelona, 2 de novembre de 2010

T'interessarà ...

25 Maig, 2019
Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, ha mort en la pau de Crist, a l'edat de 86 anys, el dia 25 de maig de 2019
24 Maig, 2019
Quatre futurs diaques permanents són admesos a ordes a la parròquia de Mare de Déu del Pilar