Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Inauguració del V centenari de Santa Teresa de Jesús i pregària pel Sínode a la família

L’Arquebisbat de Barcelona viurà aquest proper dissabte, 4 d’octubre, l’acte d’inauguració del V centenari de Santa Teresa de Jesús juntament amb una intensa pregària pel Sínode de la família que començarà l’endemà diumenge al Vaticà.

Les famílies del carmel i teresianes s’aplegaran en la missa, a les ,  presidida pel Cardenal Sistach a la Basílica de la Sagrada Família, on també, seguint la petició expressa del Papa Francesc es pregarà vivament pel proper Sínode, els seus membres i els resultats de l’assemblea sinodal, que es clourà en una segona sessió l’any 2015.

Per poder assistir a la celebració de l’eucaristia que tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Família el proper 4 d’octubre de 2014 a les del matí amb motiu de la Inauguració del V centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús. Pregària pel Sínode dedicat a la família, és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat. Les invitacions es lliuraran a la sala de visites de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231.

Es poden obtenir els dies i horaris següents: de dilluns 29 de setembre a divendres 3 d’octubre de 2014. matí: de 10 a 14 hores tarda: de 16 a 20 hores. Fins a la fi de l’aforament.

AVÍS IMPORTANT per als preveres i diaques que vulguin concelebrar:

Els preveres i diaques que vulguin concelebrar hauran de recollir la invitació per a concelebrant també al mateix Seminari Conciliar en els dies i horaris indicats abans. Cal dur alba i estola blanca. Hauran d’accedir al Temple per la façana de la Passió. Es prega ser a la Basílica no més tard de les 11,15 hores.

         

 

 

T'interessarà ...