Pàgina d'inici > Noticies > Solidaritat

Implica-t.org, més d'un any promovent la mobilització solidària online a SJD

Durant el 2014 el micromecenatge a Sant Joan de Déu ha promogut 21 projectes, que han permès captar 73.000€ de 600 donants a través de www.implica-t.org

10 de Febrer de 2015

Durant el 2014 el micromecenatge a Sant Joan de Déu ha promogut 21 projectes, que han permès captar 73.000€ de 600 donants a través de www.implica-t.org. Amb aquesta plataforma, treballadors, voluntaris i usuaris dels centres de Sant Joan de Déu han implicat el seu entorn per a aconseguir el repte econòmic plantejat en els projectes. Famílies, professionals i empreses l’han utilitzat per a centralitzar les donacions dels seus esdeveniments solidaris.

Aquesta plataforma, plantejada com a model alternatiu al finançament tradicional, fomenta també la sensibilització sobre els col·lectius més vulnerables de la nostra societat, amb més de 10.000 visualitzacions dels vídeos penjats al web.

Us animem a seguir movilitzant el vostre entorn per a sensibilitzar i captar fons a benefici de les persones vulnerables amb les que treballa Sant Joan de Déu. Us ho expliquem en aquest vídeo!

T'interessarà ...