Pàgina d'inici > Noticies

‘Historia de un cura’, la primera pel·lícula biogràfica de Francesc

El compatriota argentí Alejandro Agresti dirigirà el film, que narrarà des de la infància de Jorge Mario Bergoglio fins a la seva elecció com a Pontífex El Papa Francesc és tot un referent no només en el món catòlic sinó també més enllà. Els seus primers mesos de pontificat, en els que ha demostrat la [...]

El compatriota argentí Alejandro Agresti dirigirà el film, que narrarà des de la infància de Jorge Mario Bergoglio fins a la seva elecció com a Pontífex

El Papa Francesc és tot un referent no només en el món catòlic sinó també més enllà. Els seus primers mesos de pontificat, en els que ha demostrat la seva humilitat i la cara més social de l’Església, han revolucionat el món sencer. És, per aquest motiu, que el director argentí Alejandro Agresti (La casa del Lago, Todo el bien del mundo, El viento se llevó lo qué) dirigirà una pel·lícula biogràfica sobre Francesc, que narrarà des de la seva infància fins a la seva elecció com a Pontífex i que s’anomenarà ‘Historia de un cura’.

La gravació estarà formada per flashbacks i l’actor que interpretarà el Papa serà Rodrigo de la Serna, conegut internacionalment pel seu paper de company de Che Guevara a Diarios de Motocicleta. El rodatge tindrà lloc a Argentina, Itàlia i Alemanya, escenaris on ha crescut, viscut i estudiat Francesc.

Descobrir la personalitat de Francesc

Tot i que encara no hi ha una data exacta per a l’estrena, Agresti, en declaracions a la revista Variety, va desvetllar el projecte cinematogràfic: “Més que una pel·lícula biogràfica ràpida sobre esdeveniments clau, estic més preocupat per arribar dintre d’aquesta persona tan singular, la decisió de seguir la seva vocació i com va combinar la seva fe i raó després d’haver estudiat durant 14 anys com a jesuïta abans de ser ordenat”. Les llengües principals de la pel·lícula seran l’italià i l’espanyol.

T'interessarà ...