Pàgina d'inici > Noticies

Franciscanes dels Sagrats Cors: 125 anys a Catalunya

El passat 6 de maig, el cardenal Martínez Sistach, presidí una celebració de l’Eucaristia a la catedral amb motiu d’acomplir-se els 125 anys de l’arribada de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors a Catalunya. Al presbiteri, com mostra la foto, hi havia una imatge de la beata mare Carmen del Niño Jesús, nascuda a Antequera [...]

El passat 6 de maig, el cardenal Martínez Sistach, presidí una celebració de l’Eucaristia a la catedral amb motiu d’acomplir-se els 125 anys de l’arribada de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors a Catalunya. Al presbiteri, com mostra la foto, hi havia una imatge de la beata mare Carmen del Niño Jesús, nascuda a Antequera i fundadora de la congregació que, en vida, visità Catalunya i obrí les primeres cases per a infants malalts i necessitats.

Actualment la congregació té sis cases a la nostra arxidiòcesi: Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada, a Tiana; col·legis Sagrat Cor de Jesús i Sant Josep, a Mataró; guarderia Bressol del Nen Jesús; i residència de la Tercera Edat Sant Josep, a Barcelona; i també a Barcelona, l’obra benèfico-social del Nen Déu, dedicada a l’atenció a persones amb discapacitats, que també inclou uns consultoris mèdics. Aquesta obra fou visitada per Benet XVI el 7 de novembre de 2010, amb motiu de la dedicació de la basílica de la Sagrada Família.

T'interessarà ...