Pàgina d'inici > Noticies

Francesc visita a les Missioneres de la Caritat

El Papa ha agraït la tasca que fan vers els pobres i els ha recordat que “vosaltres feu visible l’amor de l’Església pels pobres” Francesc ha visitat aquest dimecres la casa d’acollida ‘Do de Maria’, en la que resideixen missioneres i voluntaris, degut a la commemoració del XXV aniversari de l’entrega d’aquesta institució a la […]

El Papa ha agraït la tasca que fan vers els pobres i els ha recordat que “vosaltres feu visible l’amor de l’Església pels pobres”

Francesc ha visitat aquest dimecres la casa d’acollida ‘Do de Maria’, en la que resideixen missioneres i voluntaris, degut a la commemoració del XXV aniversari de l’entrega d’aquesta institució a la Mare Teresa de Calcuta per part del beat Joan Pau II. Quan el Papa Francesc va arribar a la residència, molt propera a la Plaça de Sant Pere, va ser rebut per la superiora Sor Pierick Mary Prema. Les religioses li van posar una garlanda de flors al coll, tal i com mana la tradició hindú. La trobada va tenir un clima molt distès i el Papa va dedicar unes paraules a les missioneres de la caritat i als necessitats.

Casa, do i Maria

Després d’agrair la tasca de les Missioneres de la Caritat vers els pobres, el Papa ha destacat que “vosaltres feu visible l’amor de l’Església pels pobres”. En el discurs que va fer, es va centrar en tres paraules concretes: casa, do i Maria. “Maria és un exemple i una inspiració per a aquells qui viuen en aquesta casa, i per a tots nosaltres, a viure la caritat vers el veí no com una espècie de deure social, sinó partint de l’amor de Déu, de la caritat de Déu…”, va expressar Francesc.

Les Missioneres de la Caritat a Barcelona

Les Germanes de la Mare Teresa a Barcelona se situen a l’Església de Sant Agustí. Compten amb menjadors socials al barri del Raval, que donen de menjar a més de 400 indigents.

T'interessarà ...