Fotografia't amb el teu palmó!

Participa amb la teva fotografia del Diumenge de Rams a través de Facebook i entra a un sorteig de tres llibres de la col·lecció "Petit Fagmenta"

Cada any tots els feligresos de l’Església de Barcelona se citen a la seva parròquia per a celebrar Diumenge de Rams, una festa que tots recordem i retratem any rere any amb múltiples fotografies. Uns dels que viuen amb més intensitat aquest dia són els més menuts, que amb emoció esperen el moment de la benedicció per a sacsejar la palma o el palmó que els padrins els han donat.  L’Arquebisbat de Barcelona vol difondre aquesta il·lusió i convida les famílies (fills, pares, avis…) a compartir el dia de Rams amb la seva fotografia per entrar, així, a un sorteig de tres llibres, per als petits de casa, de la col·lecció ‘Petit Fragmenta’ de Fragmenta Editorial

Com participar?

Per a participar en aquest sorteig s’haurà de penjar una fotografia a Facebook amb les palmes o palmons d’aquest Diumenge de Rams, etiquetant l’Arquebisbat de Barcelona a les imatges i afegint el hashtag #FotoRams16. Abans però, per a poder publicar la fotografia, caldrà ser seguidor de la pàgina oficial de Facebook de l’Arquebisbat de Barcelona.

Es podran penjar un màxim de tres fotografies per participant, les qual podran ser tant de grup com individual, fins el dia 27 de març a les 24h. El sorteig es farà el dia del tancament de la promoció. D’altra banda, caldrà tenir en compte els següents requisits:

  • Només s’admetran com a participants aquells usuaris que publiquin fotografies relacionades amb aquesta celebració litúrgica (on apareguin palmons, palmes, branques de llorer, etc). 
  • Per participar en aquest concurs, els usuaris de Facebook hauran de tenir més de 18 anys.
  • És necessari ser seguidor de la pàgina de Facebook de l’Arquebisbat de Barcelona i facilitar les dades sol•licitades per a la promoció. En cas de no complir-se aquest requisit es repetirà el sorteig.
  • L’Arquebisbat es reserva el dret de desqualificar i deixar fora de concurs qualsevol participant que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari del certamen.
  • El fet de participar en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Guanyador/a

L’Arquebisbat de Barcelona contactarà amb el guanyador a través de Facebook o telefònicament; i comunicarà públicament el seu nom a les xarxes socials. Per a recollir l’obsequi el guanyador/a s’haurà d’adreçar a la seu de l’Arquebisbat de Barcelona (c/ Bisbe, 5 de Barcelona) dintre del seu horari d’obertura al públic (de 9.00 a 14:00h, de dilluns a divendres).

Tothom està convidat a participar d’aquesta promoció, seguint les bases corresponents. Només cal una càmera, un palmó i un somriure.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost