Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Fi del primer curs Alpha

Bon tancament del primer el curs Alpha per a majors de 25 anys que ja te data de tornada per al proper mes d'octubre

Els joves de la diòcesi de Barcelona han tancat la primera edició del curs Alpha, que es va estrenar aquest passat febrer, i s’ha dut a terme cada setmana al voltant d’un sopar entre creients i no creients. En total són dos els grups que ho han dut a terme, aquest, de més de 25 anys, i el d’universitaris que acabarà la setmana vinent. 

Sense màscares

Al voltant d’unes quaranta persones van brindar per aquesta primera tanda de sopars Alplha, en els quals s’ha parlat de diversos temes relacionats amb la fe. Concretament, aquest sopar s’ha centrat en tractar el tema de l’Església, com a “poble de Déu”, una comunitat amb un lligam tant entre germans de sang com entre germans de creença. Així ho explicava la ponent d’aquesta darrera nit, la qual, va animar a tots aquells a vestir sempre les mateixes ganes de practicar la seva fe, en tots els espais que els envolta en el seu dia a dia. En una breu intervenció va destacar la necessitat de “treure’s la màscara” i vestir-ne una única, la de cristià. 

Fins aviat!

Tots els comensals i organitzadors del curs abans de fer una foto de grup, van debatre en les seves respectives taules el significat i que els havia aportat el curs Alpha, una iniciativa que ja te data de tornada, pautada pel proper més d’octubre. 

T'interessarà ...