Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Festa en Família al Palau

El Palau de la Música acull la primera Festa de la Família organitzada per Catalunya Cristiana i Ràdio Estel amb el Club+Amics

El Petit Palau de la Música va acollir la primera Festa de la Família, organitzada per Catalunya Cristiana i el Club+Amics. Concretament va tenir-hi lloc la interpretació d’una òpera-collage composta per l’artista Joan Martínez Colás, que amb aquesta representació començava el que serà una gira per Catalunya.

Cant per a la Família 

Es tracta de la primera Festa en Família de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, un espectacle benèfic en suport als dos mitjans de comunicació que va acollir a una multitud de famílies, membres del Club+Amics. Mares, pares, avis i nens van presenciar aquest espectacle que, tal com indica el mestre, pretén fer una “reflexió del món en què vivim”. “Com diu el Papa Francesc, – explica Martínez Colás– el capitalisme salvatge es realitza perquè les persones aïllades són molt fàcils de manipular, i la família és un dels espais que hem de reivindicar, perquè l’individu alienat i sol no funciona”.

Gospel i lírica

Amb la intenció de reivindicar la família l’artista va dirigir la interpretació d’aquesta mostra de cançons acompanyades amb dansa i dramatisme escènic. Un cor de gospel i música lírica conformat per adults i per nens van deixar anar el so de diverses cançons que s’unien en una pregària per a la família, uns cants que van ressonar a la sala del Petit Palau.

T'interessarà ...