Pàgina d'inici > Noticies > Vida Religiosa

Festa del Cor de Maria

La familia claretiana ha celebrat la festa del Cor de Maria, especialmente divulgada per Sant Antoni Maria Claret. El P. Josep M. Abella, Superior General, fa èmfasi en la seva felicitació del valor de la PAU fent memòria als esforços del Papa Francesc

La devoció al cor de Maria es desenvolupà principalment a l’edat moderna. Als Països Catalans fou especialment divulgada per Antoni Maria Claret, que n’instituí l’arxiconfraria a Vic (1848) i a Barcelona (1849). Pius XII establí per a tota l’Església Catòlica la festa del Cor de Maria, que, des del 1970, se celebra el dissabte després de la solemnitat del Cor de Jesús, així enguany la Congregació dels Missioners Claretians la celebrarà amb joia i alegria demà dissabte 28 de juny.

El P. Josep M. Abella, Superior General, fa èmfasi en la seva felicitació del valor de la PAU; paraula que va ser la més repetida en el recent viatge del Papa Francesc a Jordània, Palestina i Israel. L’hem escoltat en la seva oració, en les seves homilies i en els seus missatges. El P. Abella ens convida a viure aquest any la festa del Cor de Maria des d’aquesta perspectiva. Que neixi dels cors de tots una oració fervent per la pau. Que quedi expressat en les nostres vides i en les nostres institucions un ferm compromís per fer-la realitat en el món.

 

T'interessarà ...