Pàgina d'inici > Noticies > Papa Francesc

Felicitats, Papa Francesc!

Ballar un tango a la Plaça de Sant Pere serà el regal dels fidels per al seu 78è aniversari

El Papa Francesc compleix un any més i celebra el seu 78è aniversari, quan encara no farà dos anys del seu pontificat. S’espera que unes 7.000 persones -segons Aciprensa- participin del que serà “la major Milonga del món”, un flashmob que tindrà lloc a la plaça de Sant Pere després de l’audiència general de cada dimecres.

Un regal de tots

La iniciativa “Un tango per al Papa Francesc” va néixer gràcies a la italiana Cristina Carmorani qui a través de Facebook va convocar la trobada “de forma espontània i sense cap ànim de lucre”. En més d’una ocasió el pontífex sud-americà ha afirmat que gaudeix força escoltant tango, la música del seu país.

Festa senzilla i alegre

L’any passat el bisbe de Roma va celebrar el seu aniversari amb la tradicional missa a Santa Marta convidant al personal de treballadors de la casa i als seus col·laboradors. Com a nota especial, i fidel al seu estil, el papa argentí va convidar a quatre persones que viuen al carrer a esmorzar amb ell. De cara a aquest any està previst que celebri la missa a la capella de Santa Marta a les 7h i a les 10:15h començarà l’audiència general a la plaça Sant Pere. Si tot va com està previst, el multitudinari ball de tango tindrà lloc cap a les 16h, hora de trobada per a tots els participants.

T'interessarà ...