Pàgina d'inici > Noticies

Felicitació de Nadal al Palau Episcopal

El Cardenal ha fet un repàs de l’any i ha recordat que el Nadal és una festa “entranyable” que evoca a la infància L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, juntament amb el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, han volgut felicitar el Nadal a totes les persones que han acudit al Palau Episcopal aquest […]

El Cardenal ha fet un repàs de l’any i ha recordat que el Nadal és una festa “entranyable” que evoca a la infància

L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, juntament amb el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, han volgut felicitar el Nadal a totes les persones que han acudit al Palau Episcopal aquest divendres al migdia.

L’acte ha començat amb una pregària i ha continuat amb l’actuació musical del violoncel·lista Miquel Pujol. Posteriorment, el bisbe Taltavull s’ha dirigit al Cardenal en nom de l’arxidiòcesi i dels presents. Mons. Taltavull ha desitjat “pau, joia i felicitat” al porprat i l’ha felicitat pel 25è aniversari de la seva ordenació episcopal (que es va efectuar un 27 de desembre).

Les paraules del Cardenal

Després d’agrair les paraules del bisbe auxiliar, el Cardenal ha explicat que, per ell, el Nadal “és la festa més entranyable de l’any”, ja que “ens porta cap a la infància”. Dr. Sistach també ha resumit els moments més importants de l’any. D’aquesta manera, ha parlat sobre l’inici d’aplicació del Pla pastoral sobre l’evangelització, la missió metròpoli, l’Any de la Fe –i “l’obsequi que ens ha fet el Papa amb el seu nou llibre, La infància de Jesús”- i el Sínode dels Bisbes –en el que es van escoltar la representació de tots els països”. En aquest moment, el porprat ha indicat que “l’Església té salut” ja que està realitzant la seva missió.

Dr. Sistach també ha dedicat unes paraules a la renovació del Full Dominical 2.0, mantenint que “aquest és el camí que s’ha de seguir”, tal i com ha fet el Papa amb el seu Twitter. Per últim, ha destacat la sensibilitat davant les adversitats econòmiques ja que, a Càritas, ha augmentat el número de voluntaris i el número de donants. Després de tot aquest discurs, el Cardenal ha felicitat el Nadal a tots els presents i ha animat a celebrar un Nadal solidari.

T'interessarà ...