Pàgina d'inici > Noticies

Família, viu l’alegria de la fe!

www.familia.va Peregrinació a la Tomba de Sant Pere per l’Any de la Fe   El proper 26 i 27 d’octubre, les famílies de tot el món es dirigiran en Peregrinació a Roma, a la Tomba de Sant Pere. Aquest acte, promogut pel Pontifici Consell per la Família, és emmarcat en el conjunt de iniciatives proposades [...]

www.familia.va

Peregrinació a la Tomba de Sant Pere per l’Any de la Fe 

El proper 26 i 27 d’octubre, les famílies de tot el món es dirigiran en Peregrinació a Roma, a la Tomba de Sant Pere. Aquest acte, promogut pel Pontifici Consell per la Família, és emmarcat en el conjunt de iniciatives proposades per l’Any de la Fe, proclamat per el Papa Emèrit Benet XVI.

El mateix  títol de la trobada “FAMILIA, VIU L’ALEGRIA DE LA FE! Peregrinació de les Famílies a la Tomba de Pere” ens fa comprendre que aquesta peregrinació és un ocasió alegra de compartir entre les famílies de tot el món. Acompanyades també pels seus fills i pels avis, les famílies són convidades a donar testimoni de la seva fe amb alegria i confiança, precisament a la Tomba de Sant Pere, primer confessor de Crist. L’ importància de la família com a lloc privigiegiat de transmissió de la fe, de fet, ens mou a pregar i reflexionar sobre el valor mateix de la família i a ser testimonis en tot el món de la nostra fe.

Per més informació per e-mail: roma2013@family.va

T'interessarà ...