Pàgina d'inici > Noticies

Exposicions de Nadal al Museu Diocesà de Barcelona

El dilluns 3 de desembre, a les 19 h, s’ha inaugurat la tradicional exposició de pessebres Durant les festes nadalenques el Museu Diocesà de Barcelona presenta les seves tradicionals activitats dins del marc incomparable del monument de la Pia Almoina amb la Fira de Santa Llúcia als seus peus. El passat dilluns 3 de desembre, […]

El dilluns 3 de desembre, a les 19 h, s’ha inaugurat la tradicional exposició de pessebres

Durant les festes nadalenques el Museu Diocesà de Barcelona presenta les seves tradicionals activitats dins del marc incomparable del monument de la Pia Almoina amb la Fira de Santa Llúcia als seus peus. El passat dilluns 3 de desembre, a les 19 h., es va inaugurar la tradicional exposició de pessebres que any rere any s’organitza amb la presència de l’excepcional col·lecció de diorames de l’Associació de Pessebristes de Barcelona. Enguany també incorpora la col·lecció de pessebres mexicans de l’Associació Cultural Mexicana Catalana. Durant aquest acte, el grup mexicà Amoría interpretarà música barroca i nadales mexicanes.

Els tallers familiars nadalencs que es realitzen en el Museu consisteixen en aprendre a fer pessebres en miniatura ja sigui dins d’una capsa de llumins o dins d’una nou. Tindran lloc els dies 6, 8, 9, 15 i 22 de desembre en horari d’11 a 13 h. Estan destinats a nens entre 3 i 14 anys, i costen  4€ . Tots els tallers tenen una duració d’una hora.