Eucaristia d’acció de gràcies pel ministeri del Cardenal Lluís Martínez Sistach

El proper diumenge, 13 de desembre a les 17 hores, l’Església de Barcelona celebrarà una eucaristia d’acció de gràcies pel ministeri episcopal a l’arxidiòcesi del Sr. Cardenal Dr. Lluís Martínez Sistach, a la Basílica de la Sagrada Família

Eucaristia d’acció de gràcies pel ministeri episcopal a l’arxidiòcesi de Barcelona

del Sr. Cardenal Dr. Lluís Martínez Sistach

 

Diumenge, 13 de desembre de 2015, a les 17 hores

Invitacions per accedir a la Basílica de la Sagrada Família i participar en l’eucaristia del diumenge, 13 de desembre de 2015, 17 h.

Per poder assistir a la celebració que tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Família amb motiu de l’Eucaristia d’acció de gràcies pel ministeri episcopal a l’arxidiòcesi de Barcelona del Sr. Cardenal Dr. Lluís Martínez Sistach, és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat.  Les invitacions es lliuraran a la sala de visites de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231, fins a completar l’aforament de la Basílica, dins els dies i horaris següents:

      de dimecres 9 de desembre a divendres 11 de desembre de 2015.

                   matí: de 10 a 14 hores

                   tarda: de 16 a 20 hores

 

AVÍS IMPORTANT per als preveres i diaques que vulguin concelebrar:

Els preveres i diaques que vulguin concelebrar hauran de recollir la invitació per a concelebrant també al mateix Seminari Conciliar en els dies i horaris indicats abans.

–       Cal dur alba i estola morada.

–       El lloc per revestir-se us serà indicat en accedir al temple per la façana de la Passió i mostrar la corresponent invitació.

–       Un cop allà, el servei d’ordre us mostrarà el lloc reservat per als concelebrants.

–       Es prega ser a la Basílica no més tard de les 16,45 hores.

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...