Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Estrelles plenes d’alegria nadalenca i esperança

La Delegació de Missions organitza la campanya d’Infància Missionera sota el nom “Sembradors d’Estrelles”

Un any més, la delegació de missions  organitza la campanya d’Infància Missionera sota el nom “Sembradors d’Estrelles”. L’Escola Santa Teresa de Jesús de Barcelona és una de les entitats que des de fa anys se suma a aquesta iniciativa que recorda a tothom la Bona Nova: el naixement de Jesús.

“És una iniciativa molt maca perquè dónes la oportunitat als nens de reviure el Nadal i donar l’alegria als pares. És preciós veure la reacció dels pares quan els nens responen que només volen felicitar el Nadal”,  explica Yolanda del Arca, professora de 6è de primària de l’Escola Santa Teresa de Jesús de Barcelona.

Un somriure i una abraçada

Durant les vigílies de Nadal, els nens enganxen un estel als pares desitjant un bon Nadal. No es demana diners, només un somriure i una abraçada. Aquesta campanya és una bona oportunitat per transmetre als més petits uns valors que els serveixin pel futur. “Reconèixer que encara que estiguem en aquestes dates, aprenen que el Nadal pot ser tot l’any, que Jesús pot néixer sempre en els nostres cors”, remarca la docent.

Que els nens se sentin missioners i cridats a ser-ho. Que ells mateixos transmetin l’alegria del Nadal en nom dels missioners repartits pel món difonent la Bona Notícia. “Es tracta que el mateix nen sigui portador d’aquesta Bona Notícia, ha nascut Jesús, el fill de Déu, i aleshores això és bo per a tothom, tan per la gent de les missions com pels d’aquí”, assegura Mn. Manuel Roig, Delegat Diocesà de Missions de l’Arquebisbat de Barcelona. 

La campanya sembradors d’estrelles segueix, un any mes, anunciant el Nadal i inundant els carrers de felicitat i amor a Jesús.

T'interessarà ...