Estrelles per anunciar la Bona Nova

Un any més, l’Obra Missional Pontifícia de la Infància Missionera convida tots els nens i nenes a viure un Nadal Missioner essent Sembradors d’Estrelles

L’Advent ja ha començat i aquesta preparació per al Nadal coincideix amb la iniciativa Sembradors d’Estrelles, organitzada per l’Obra Missional Pontifícia de la Infància Missionera. Igual que els missioners, l’OMP pretén que els infants pregonin l’anunci nadalenc als homes i dones de la diòcesi des de l’alegria que brolla de la fe i des de la gratuïtat, perquè no demanaran res a canvi: només el somriure que els nens oferiran.

Adhesius en forma d’estrelles

La iniciativa es basa en que els nens posin, a cada persona que ho accepti, un gomet en forma d’estrella per a compartir l’alegria nadalenca i recordar a tothom la Bona Nova: el naixement de Jesús. Amb aquest gest, també es desitja felicitar el Nadal en nom dels missioners que, per amor a Crist i a la humanitat, ho deixen tot i marxen a altres països –fins i tot en dates assenyades com aquestes- per portar el missatge de Jesús.

Advent missioner

La Delegació de Missions també ha preparat un material per a cada Diumenge d’Advent que convida els nens i els seus animadors a esperar la vinguda del Senyor des de l’agraïment per tot el que suposa que Déu enviï el seu Fill a la humanitat. Amb aquest material es pretén proporcionar als agents de pastoral una ajuda perquè els infants descobreixin la naturalesa de l’Advent com a temps de preparació personal i comunitària així com ajudar les famílies a acompanyar els infants en la realització de les activitats per a viure amb esperit missioner aquest temps litúrgic. 

T'interessarà ...