Escola de pregària jove ecumènica

Més d’un centenar de joves, d’entre els quals hi havia joves provinents de l’Església ortodoxa rumanesa, del Patriarcat de Sèrbia, joves evangèlics i joves catòlics, ens hem trobat a l’església de Santa Anna per pregar per la unitat dels cristians. Una Escola de pregària ecumènica on hem escoltat amb quins cants preguem les diferents confessions [...]

Més d’un centenar de joves, d’entre els quals hi havia joves provinents de l’Església ortodoxa rumanesa, del Patriarcat de Sèrbia, joves evangèlics i joves catòlics, ens hem trobat a l’església de Santa Anna per pregar per la unitat dels cristians. Una Escola de pregària ecumènica on hem escoltat amb quins cants preguem les diferents confessions al mateix Jesucrist. On hem estat acompanyats pel sr.cardenal i els nostres pastors corresponents. I on també hem escoltat el testimoni de qui és Jesús per quatre joves, i cadascú segons la seva tradició ha fet una pregària demanant la unitat. Una primera trobada ecumènica entre els joves, que ha acabat amb un pica-pica ecumènic on els joves s’han pogut conèixer més a fons. Gràcies a tots els que l’heu fet possible (Delegació d’ecumenisme, equip d’Escola de pregària, Cor jove diocesà) i els germans cristians que heu vingut. Tot apunta a que ha estat l’inici d’una bonica amistat.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...