Pàgina d'inici > Noticies

Es compleixen dos anys de la beatificació de Joan Pau II

[Romereports.com] L’1 de maig del 2011 per primera vegada un Papa va beatificar el seu predecessor: Joan Pau II. Tot just sis anys després de la seva mort, Benet XVI el va elevar als altars en una cerimònia multitudinària que va atreure a gairebé un milió i mig de persones a la Ciutat Eterna. La […]

[Romereports.com] L’1 de maig del 2011 per primera vegada un Papa va beatificar el seu predecessor: Joan Pau II. Tot just sis anys després de la seva mort, Benet XVI el va elevar als altars en una cerimònia multitudinària que va atreure a gairebé un milió i mig de persones a la Ciutat Eterna.

La ciutat de Roma es va bolcar amb la beatificació del papa polonès que parlava ‘romanesco’, el dialecte que parlen els romans, i tota la ciutat es va engalanar per a celebrar aquest dia.

Per a la canonització de Joan Pau II serà necessària l’aprovació d’un miracle atribuït a la seva intercessió realitzat després de la seva beatificació.

Els metges consultats per la Congregació per a la Causa dels Sants consideren vàlid el suposat miracle presentat pel postulador.

Abans de proposar-ho al Papa, hauran d’aprovar-ho els cardenals i bisbes de la Congregació per a la Causa dels Sants.

T'interessarà ...